fbpx

Bilverksted i Ytre Enebakk

Godkjent

Eneste frittstående godkjente

bilverkstedet i Ytre Enebakk!

Intercar AS holder bilene gående på norske veier, år ut og år inn. Det er nemlig ikke bare å erstatte bilen sin hver eneste gang noe går galt. Er man bileier og vil erstatte bilen sin, så innebærer dette en hel rekke avgifter i forbindelse med omregistrering. De aller fleste bileiere velger derfor å ta vare på bilen sin etter beste evne, slik at den varer i så mange år som mulig. Er man innbygger i Son, Ytre Enebakk, eller Oslo-området, vil Intercar være et fint sted å holde bilen din i stand.

Trenger du verkstedshjelp med en 2019-modell VW Golf, vil diagnostiseringsprosessen variere noe sammenliknet med samme bilmodell fra år 1990. Mye av dette er grunnet den massive teknologiske utviklingen som har funnet sted i løpet av de siste tiårene. Tar du med deg en 2019-modell VW Golf til et av våre bilverksted, så vil diagnostiseringen av bilen i stor grad skje ved hjelp av elektroniske enheter som kobles inn i bilens «hjerne». Ved diagnostisering av samme bilmodell fra år 1990, så vil derimot prosessen hovedsakelig være mekanisk og forekomme i motorrommet. Er du ute etter diagnose på bil, så finnes det et hav av muligheter.

EU-kontrollen er også en svært viktig del av trygg ferdsel, både i norsk og internasjonal trafikk. Dette er ikke en prosedyre som kreves av norsk regelverk for å gjøre det vanskeligere for folk å bruke bilene sine på veien. Det er derimot en prosedyre som potensielt kan redde liv i trafikken, da tilstanden på hver og en av bilens viktigste komponenter blir vurdert. Dette kan bety at om du kjører rundt med en bil der for eksempel karosseriet er i ferd med å gå i stykker, så kan det hende at du ikke merker dette før det er for sent. Tar du med bilen din på EU-kontroll, så kan derimot slike ulykker unngås, og norsk trafikk anses som tryggere.

Liker du å gjøre arbeidet selv, eller foretrekker du å få det gjort for deg? Uansett hvordan du velger å gå frem, så kan vårt verksted hjelpe deg. Det å skifte olje er en forholdsvis enkel sak, og det tar vanligvis ikke mer enn 15 til 30 minutter hos de fleste verksteder. Skal du derimot ha gjennomført reparasjon av girkasse, så er dette et mye mer omfattende oppdrag. Uansett hvem en er og hvilken ekspertise en ha, så er det godt å ha Intercar AS som en hjelpende hånd!